Expozanti

MODEXPO 2018
Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii

A XXV-a editie a MODEXPO va avea loc in perioada 08-11 martie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, fiind o expozitie de contractare si vanzare, dedicata atat specialistilor, cat si publicului larg.

Calitatea si diversitatea produselor prezentate in cadrul expozitiei, perioada aleasa pentru desfasurare, impreuna cu locatia ce beneficiaza de logistica necesara pentru organizarea de evenimente de succes sunt doar cateva dintre avantajele MODEXPO.

In plus, in aceeasi perioada cu editia de primavara a targului MODEXPO vor avea loc MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati, EXPO FLOWERS&GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, CONSTRUCT EXPO – Târg internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, ROMTHERM–  Expoziție internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire si de conditionare a aerului, AMBIENT EXPO –  Târg internațional de produse și sisteme pentru amenajări interioare și exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, EXPO ENERGIE –  Târg internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale si ROMENVIROTEC –  Expoziție internațională pentru tehnologii și echipamente de protecția mediului.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO doreste sa sprijine companiile care activeaza in industria usoara, facilitand descoperirea si patrunderea pe noi piete de desfacere. La MODEXPO sunt asteptati ca vizitatori: producatori, importatori, exportatori, designeri, distribuitori, comercianti si specialisti din industria usoara, dar si public larg.

In centrul atentiei vor fi inovatia si tendintele sezonului primavara – vara 2018, respectiv galbenul, rozul neon sau pastel, tesaturile transparente si decupajele.

Astfel, MODEXPO devine platforma perfecta pentru lansarea de noi produse, cat si pentru stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte. La editia din acest an vor fi prezentate articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie, produse de marochinarie, tesaturi si accesorii din colectiile primavara-vara si toamna – iarna 2018, dar si echipamente pentru industria usoara.

Tematica expozitiei:

  • Produse finite din industria usoara (confectii textile si tricotaje pentru femei, barbati, tineret, copii, confectii piele/blana, incaltaminte, marochinarie)
  • Tendinte in moda (case de mode, tineri designeri, asociatii de design, site-uri si publicatii de specialitate)
  • Materii prime si accesorii pentru industria usoara (fibre, fire, tesaturi, tricoturi, piele, blana, produse chimice, accesorii)
  • Utilaje pentru industria usoara (masini, utilaje si accesorii pentru prelucrarea materiei prime si a tesaturilor, pentru prelucrarea confectiilor si tricotajelor, pentru prelucrarea produselor finite din piele si blana)
  • Servicii pentru industria usoara (servicii de imprimare, utilaje pentru spalatorii/curatatorie textila, ambalaje pentru industria usoara, asociatii profesionale/patronale din domeniu, institutii de invatamant in domeniu, servicii bancare, de consultanta, asigurari, de formare si recrutare forta de munca)

 

FOARTE IMPORTANT!

Pe perioada expozitiei (08-11.03.2018), accesul autoturismelor expozantilor la usa de marfa din spatele pavilionului B1, in vederea aprovizionarii, este permis zilnic, pe poarta E, la sfarsitul programului de vizitare.

Pentru comenzi suplimentare de servicii  (mobilier, descarcare/ incarcare/depozitare, curatenie, servicii electrice, etc. va rugam contactati organizatorii targului)  accesati  link-ul http://www.modexpo.ro/contact/

Atentie!!

Este permisa vanzarea produselor/ serviciilor cu respectarea legislatiei in vigoare in Romania. Respectarea legislatiei este in sarcina expozantului.

Organizatorul asigura paza generala numai in afara pavilionului / spatiului exterior in afara programului zilnic, fara a fi raspunzator pentru securitatea produselor expuse. Se recomanda asigurarea bunurilor sau asigurarea personala. In cazul in care unul dintre bunuri este furat, expozantul este obligat sa anunte imediat Biroul de Politie. Expozantul este responsabil pentru securitatea bunurilor in timpul programului zilnic.