Vizitatori

MODEXPO 2017

Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii
Sunteti invitati sa participati la cea de-a XXIV-a editie a MODEXPO, expozitie de contractare si vanzare ce va avea loc in perioada 16 – 19 noiembrie 2017, in Pavilionul C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in aceeasi perioada cu TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI si ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurant.

Calitatea si diversitatea produselor prezentate in cadrul expozitiei, perioada aleasa pentru desfasurare, impreuna cu locatia ce beneficiaza de logistica necesara pentru organizarea de evenimente de succes sunt doar cateva dintre avantajele MODEXPO. La editia din 2016 au expus companii din Romania, Bulgaria, Grecia, Germania, Hong Kong, Polonia, Moldova, Turcia, Ucraina.

Pe parcursul celor patru zile de expozitie, veti putea admira, contracta si achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie din colectiile toamna-iarna 2017 si primavara-vara 2018, dar si produse de marochinarie, tesaturi si accesorii in tendintele toamnei. De asemenea, veti afla de la designerii si redactorii publicatiilor de specialitate invitati care sunt noutatile in industrie si directiile de evolutie ale acestui domeniu.
ROMEXPO, impreuna cu partenerii sai, va asteapta cu o serie de manifestari conexe, respectiv demonstratii, workshop-uri, precum si conferinte, seminarii si dezbateri care vor aborda subiecte importante pentru industria usoara.

Program de vizitare:
16 – 18.11.2017 : intre orele 10:00 – 18:00
19.11.2017, intre orele: 10:00 – 16:00

Intrarea este libera.

Acces:

Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;

Auto: Portile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Tarif parcare: 3 lei/ ora