MODEXPO 2020
Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

A XXIX – a ediție a MODEXPO va avea loc în perioada 02 – 05 aprilie 2020 în cadrul Centrului Expozițional Romexpo –  Pavilionului B1, fiind o expoziție de contractare și vânzare, dedicată specialiștilor, cât și publicului larg.

MODEXPO I își propune să devină unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din România, reprezentând platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. La ediția din acest an, vor fi prezentate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielarie și blănărie din colecțiile primavară-vară și toamnă – iarnă 2020, produse de marochinărie, țesături și accesorii în tendințele toamnei, dar și echipamente pentru industria ușoară.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO dorește să sprijine companiile care activează în industria ușoară, facilitând descoperirea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere.

În aceeași perioadă cu ediția de primavară a MODEXPO I 2020 va avea loc  Construct – Ambient Expo –  Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine; Romtherm – Expozitie international pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului; Mobila Expo – Targ de Mobila; Expo Flowers & Garden – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit; Antique Market I – Targ de obiecte de arta si antichitati.