MODEXPO 2019
Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

A XXVIII – a ediție a MODEXPO va avea loc în perioada 26 – 29 septembrie 2019 în cadrul Centrului Expozițional Romexpo –  Pavilionului B2, fiind o expoziție de contractare și vânzare, dedicată specialiștilor, cât și publicului larg.

MODEXPO II își propune să devină unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din România, reprezentând platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. La ediția din acest an, vor fi prezentate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielarie și blănărie din colecțiile primavară-vară și toamnă – iarnă 2019, produse de marochinărie, țesături și accesorii în tendințele toamnei, dar și echipamente pentru industria ușoară.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO dorește să sprijine companiile care activează în industria ușoară, facilitând descoperirea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere.

În aceeași perioadă cu ediția de toamnă a MODEXPO 2019 va avea COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziție Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.