Modexpo 2019: Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănarie, încălțăminte și marochinărie, accesorii

Sunteți invitați să participați la cea de-a XXVIII-a ediție a MODEXPO, expoziție de contractare și vânzare ce va avea loc în perioada 26 – 29 septembrie 2019, în Pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo, în aceeași perioadă cu  COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziție Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

Calitatea și diversitatea produselor prezentate în cadrul expoziției, perioada aleasă pentru desfășurare, împreună cu locația ce beneficiază de logistica necesară pentru organizarea de evenimente de succes sunt doar câteva dintre avantajele MODEXPO. La editia din 2018 au expus companii din Romania, Grecia, Spania, Portugalia .

Pe parcursul celor patru zile de expoziție, veți putea admira, contracta și achiziționa articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielarie și blănărie, marochinărie, țesături și accesorii din colecțiile primavară-vară și toamnă-iarnă 2019.

ROMEXPO, împreună cu partenerii săi, vă așteaptă cu o serie de manifestări conexe, respectiv demonstrații, workshop-uri, precum și conferințe, seminarii și dezbateri care vor aborda subiecte importante pentru industria ușoară.

Program de vizitare:

26 – 28.09.2019 (10:00 – 18:00)

29.09.2019 (10:00 – 16:00)

Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită

Parcare: 5 RON/oră

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C și D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.