Modexpo 2019: Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii

Sunteti invitati sa participati la cea de-a XXVII-a editie a MODEXPO, expozitie de contractare si vanzare ce va avea loc in perioada 14 – 17 martie 2019, in Pavilionul B1din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in aceeasi perioada cu  Construct – Ambient Expo –  Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine; RomthermExpozitie international pentru instalatii, echipamente de incalzire, racier si de conditionare a aerului; Mobila ExpoTarg de Mobila; Expo Flowers & GardenExpozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit; Antique Market ITarg de obiecte de arta si antichitati.

Calitatea si diversitatea produselor prezentate in cadrul expozitiei, perioada aleasa pentru desfasurare, impreuna cu locatia ce beneficiaza de logistica necesara pentru organizarea de evenimente de succes sunt doar cateva dintre avantajele MODEXPO. La editia din 2018 au expus companii din Romania, Grecia, Spania, Portugalia .

Pe parcursul celor patru zile de expozitie, veti putea admira, contracta si achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie, marochinarie, tesaturi si accesorii din colectiile primavara-vara si toamna-iarna 2019.

ROMEXPO, impreuna cu partenerii sai, va asteapta cu o serie de manifestari conexe, respectiv demonstratii, workshop-uri, precum si conferinte, seminarii si dezbateri care vor aborda subiecte importante pentru industria usoara.

Program de vizitare:

14 – 16.03.2019 (10:00 – 18:00)

17.03.2019 (10:00 – 16:00)

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 RON/ora

Acces:

Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;

Auto: Portile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.