MODEXPO 2020

Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

A XXVIII-a ediție a MODEXPO va avea loc in perioada 02-05 aprilie 2020 , în cadrul Centrului Expozițional Romexpo – Pavilionului B1, fiind o expoziție de contractare și vânzare, dedicată atât specialiștilor, cât și publicului larg.

Calitatea și diversitatea produselor prezentate în cadrul expoziției, perioada aleasă pentru desfășurare, împreună cu locația ce beneficiază de logistica necesară pentru organizarea evenimentelor de succes sunt doar câteva dintre avantajele MODEXPO.

În aceeași perioadă cu ediția de primavară a MODEXPO I 2020 va avea loc  Construct – Ambient Expo –  Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine; Romtherm – Expozitie international pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului; Mobila Expo – Targ de Mobila; Expo Flowers & Garden – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit; Antique Market I – Targ de obiecte de arta si antichitati.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO dorește să sprijine companiile care activează în industria ușoară, facilitând descoperirea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere. La MODEXPO sunt așteptați ca vizitatori: producători, importatori, exportatori, designeri, distribuitori, comercianți și specialiști din industria ușoară, dar și public larg.

Astfel, MODEXPO devine platforma perfectă pentru lansarea de noi produse, cât și pentru stabilirea unor noi relații de afaceri și încheierea de contracte. La ediția din acest an vor fi prezentate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielărie și blănărie, produse de marochinărie, țesături și accesorii din colecțiile primavară-vară și toamnă – iarnă 2020, dar și echipamente pentru industria ușoară.

Acces:

Cost parcare: 5 lei/ora sau 100 lei/ toată perioada (pentru expozanți)