MODEXPO 2019

Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

A XXVIII-a ediție a MODEXPO va avea loc in perioada 26 – 29 septembrie 2019 , în cadrul Centrului Expozițional Romexpo – Pavilionului B2, fiind o expoziție de contractare și vânzare, dedicată atât specialiștilor, cât și publicului larg.

Calitatea și diversitatea produselor prezentate în cadrul expoziției, perioada aleasă pentru desfășurare, împreună cu locația ce beneficiază de logistica necesară pentru organizarea evenimentelor de succes sunt doar câteva dintre avantajele MODEXPO.

În aceeași perioadă cu ediția de toamnă a MODEXPO 2019 va avea loc  COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziție Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO dorește să sprijine companiile care activează în industria ușoară, facilitând descoperirea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere. La MODEXPO sunt așteptați ca vizitatori: producători, importatori, exportatori, designeri, distribuitori, comercianți și specialiști din industria ușoară, dar și public larg.

Astfel, MODEXPO devine platforma perfectă pentru lansarea de noi produse, cât și pentru stabilirea unor noi relații de afaceri și încheierea de contracte. La ediția din acest an vor fi prezentate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielărie și blănărie, produse de marochinărie, țesături și accesorii din colecțiile primavară-vară și toamnă – iarnă 2019, dar și echipamente pentru industria ușoară.

Acces:

Cost parcare: 5 lei/ora sau 100 lei/ toată perioada (pentru expozanți)