Expozanti

MODEXPO 2018
Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii

A XXVI-a editie a MODEXPO va avea loc in perioada 27-30 septembrie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Pavilionului B2, fiind o expozitie de contractare si vanzare, dedicata atat specialistilor, cat si publicului larg.

Calitatea si diversitatea produselor prezentate in cadrul expozitiei, perioada aleasa pentru desfasurare, impreuna cu locatia ce beneficiaza de logistica necesara pentru organizarea de evenimente de succes sunt doar cateva dintre avantajele MODEXPO.

In plus, in aceeasi perioada cu editia de primavara a targului MODEXPO va avea loc COSMETICS BEAUTY HAIR  – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO doreste sa sprijine companiile care activeaza in industria usoara, facilitand descoperirea si patrunderea pe noi piete de desfacere. La MODEXPO sunt asteptati ca vizitatori: producatori, importatori, exportatori, designeri, distribuitori, comercianti si specialisti din industria usoara, dar si public larg.

Astfel, MODEXPO devine platforma perfecta pentru lansarea de noi produse, cat si pentru stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte. La editia din acest an vor fi prezentate articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie, produse de marochinarie, tesaturi si accesorii din colectiile primavara-vara si toamna – iarna 2018, dar si echipamente pentru industria usoara.

Tematica expozitiei:

  • Produse finite din industria usoara (confectii textile si tricotaje pentru femei, barbati, tineret, copii, confectii piele/blana, incaltaminte, marochinarie)
  • Tendinte in moda (case de mode, tineri designeri, asociatii de design, site-uri si publicatii de specialitate)
  • Materii prime si accesorii pentru industria usoara (fibre, fire, tesaturi, tricoturi, piele, blana, produse chimice, accesorii)
  • Utilaje pentru industria usoara (masini, utilaje si accesorii pentru prelucrarea materiei prime si a tesaturilor, pentru prelucrarea confectiilor si tricotajelor, pentru prelucrarea produselor finite din piele si blana)
  • Servicii pentru industria usoara (servicii de imprimare, utilaje pentru spalatorii/curatatorie textila, ambalaje pentru industria usoara, asociatii profesionale/patronale din domeniu, institutii de invatamant in domeniu, servicii bancare, de consultanta, asigurari, de formare si recrutare forta de munca)

 

FOARTE IMPORTANT!

In perioada de montare/amenajare a standurilor, 23.09-26.09.2018, accesul personalului expozantilor va fi permis zilni intre orele 8:00-20:00, pentru amenajare cu firma terta sau proprie. Pentru amenajarea cu ROMEXPO, accesul va fi permis in perioada 25.09-26.09.2018 intre orele 8:00-20:00. Scoa terea exponatelor din standuri/dezafectarea, se poate face incepand cu 30.09.2018, intre orele 16.00-20.00, si in zilele de 01.10-02.10.2018 intre orele 8:00-20:00.

In perioada desfasurarii expozitiei accesul personalului expozantilor va fi permis zilnic intre orele 8:00-18:30, iar in ziua de 30.09.2018, intre 8:00-20:00.