DE CE SĂ FII VIZITATOR?

Vino la Modexpo I și vei beneficia de o gamă largă de produse vestimentare și vei putea viziona cele mai recente creații vestimentare!

În 2020, Modexpo se va desfășura în perioada 1 – 4 octombrie, în Centrul Expozițional Romexpo – Pavilionul B1, reunind zeci de expozanți din domeniul modei.

Universități, instituții și studiouri din domeniul fashion-ului vă vor întâmpina cu prezentări de modă zilnice la scena din cadrul Pavilionului B1, demonstrații și ateliere de croitorie, dar și seminarii din industria modei. De asemenea, expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

Program expozițional:

1 – 3 octombrie 2020, interval orar 10:00 – 18:00

4 octombrie 2020, interval orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail: specialist@romexpo.ro.

Acces pietonal: Porțile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/oră

ro_RORO