Vizitatori

Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii

Sunteti invitati sa participati la cea de-a XXVI-a editie a MODEXPO, expozitie de contractare si vanzare ce va avea loc in perioada 27-30 septembrie 2018, in Pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in aceeasi perioada cu  COSMETICS BEAUTY HAIR  – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Calitatea si diversitatea produselor prezentate in cadrul expozitiei, perioada aleasa pentru desfasurare, impreuna cu locatia ce beneficiaza de logistica necesara pentru organizarea de evenimente de succes sunt doar cateva dintre avantajele MODEXPO. La editia din 2017 au expus companii din Romania, Bulgaria, China, Franta, Grecia, Polonia, Spania, Ucraina, Ungaria.

Pe parcursul celor patru zile de expozitie, veti putea admira, contracta si achizitiona articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie, marochinarie, tesaturi si accesorii din colectiile primavara-vara si toamna-iarna 2018.

ROMEXPO, impreuna cu partenerii sai, va asteapta cu o serie de manifestari conexe, respectiv demonstratii, workshop-uri, precum si conferinte, seminarii si dezbateri care vor aborda subiecte importante pentru industria usoara.

Program de vizitare:

27-29 septembrie 2018,  intre orele 10:00 – 18:00.

30 septembrie 2018, intre orele 10:00 – 16:00.

Pret acces: 20 lei

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Acces:

Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;

Auto: Portile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/ ora

Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.